BlogDronele profesionale de tip custom, in domeniul securitatii

noiembrie 13, 2019
https://www.dronezone.ro/wp-content/uploads/2020/01/DSC09305_quad_FLIR_clipped_rev_1-Copy-1280x911.png

Securitatea este un segment esential in toate aspectele vietii moderne. Necesitatea securitatii atat personale cat si colective a devenit un obiectiv principal pe lista prioritatilor oricarui individ sau agent comercial. Din nefericire, odata cu accelerarea avansului tehnologic si eficientizarea proceselor tehnologice, metodele de furt si incalcare a drepturilor asupra proprietatii private au tinut, de asemenea, pasul. In ceea ce priveste sectorul privat si agentii economici ce si desfasoara activitatea prin comert, stocare, mentenanta si inspectii, dar si intermediere cu depozitare sunt printre cele mai des intalnite tinte ale furturilor de bunuri. Aceste incidente produc daune ce pot influenta un semestru, sau chiar un intreg an fiscal incetinind sau punanad in pericol activitatea si potentialul real al agentului si personalului acestuia.

Dronezone isi propune ca obiectiv principal preventia breselor perimetrelor agentilor privati inainte ca actiunea sa fie dusa la bun sfarsit si evitarea completa a pagubelor prin utilizarea celor mai noi tehnologii patentate in materie de platforme aeriene autonome echipate cu senzori de ultima generatie ale liderilor globali de profil.

Metodele clasice utilizate intampina obstacole atat in contextul protectiei obiectivelor mobile prin costurile ridicate ale mutarilor temporare si logistica echipamentelor cat si in cazul obiectivelor permanente ce necesita echiparea cu senzori pe intreaga suprafata pentru o acoperire optima.

O flota de drone autonome, realizata de Dronezone si destinata supravegherii si securitatii perimetrelor de orice natura , serveste deja in serviciul agentilor de securitate din domeniul petrolier.

Adaptabilitatea sporita la orice mediu faciliteaza pregatirea si instalarea rapida a sistemului de monitorizare. Platformele sunt proiectate si construite in Romania si beneficiaza de integrarea completa in sistemul national. Constructia si senzorii cu care sunt echipate dronele variaza in functie de necesitatile fiecarui obiectiv de interes.

Supravegherea permanenta pe timp de zi si pe timp de noapte poate fi efectuata cu minim de personal si maxima securitate prin echiparea cu senzori IR si camere zoom RGB ce redau imagini in timp real la sol in format HDR prin 360 Eyesight si inregistreaza la bord in ambele spectre cu timpi de zbor de pana la 50 de minute in regim normal cu un singur acumulator. Platformele de supraveghere sunt echipate cu motoare performante putand urmarii tinte in miscare cu pana la 70km/h. Interventia in cazul breselor se efectueaza cu dronele cu amprenta mare, echipate cu senzori si echipamente de avertizare si dispersie in conformitate cu legislatia in vigoare. Recuperarea investitiei inregistreaza un record de timp in comparatie cu solutiile fixe pentru supraveghere.

Totodata, solutiile dronelor presupun implicarea unui singur operator care poate acoperi perimetre de pana la 60 ha per misiune. Legatura video directa in timp real, poate fi disponibila atat operatorului dronei cat si direct in dispeceratul companiei.

In acelasi timp consideram important elementul autohton intrucat odata cu dezvoltarea senzorilor acestia pot fi inlocuiti cu usurinta pe platformele existente gratie modularitatii constructiei pastrand in acelasi timp costuri minime pentru clientii nostri atat pentru imbunatatiri si garantie cat si regimul de service rapid.